Személyes bemutatkozás
Katus László
Amikor úgy döntöttem, hogy önálló vállalkozásba fogok, egy olyan céget szerettem volna létrehozni, ahol át tudom adni a hazai cégeknek és vezetőiknek, azt az elméleti és gyakorlati tudást, tapasztalatot, melyet 20 év multinacionális környezetben különböző területek vezetőjeként gyűjtöttem.
Vegyészmérnöki és közgazdász diplomával rendelkezem, és munkám mellett elvégeztem a London Business School bentlakásos, Advanced Development Program for Leaders, tanfolyamát, mely akkor megfelelt egy mini "MBA"-nek.

Pályám elején a Kőbányai Sörgyárnál dolgoztam mint termelési szakember különböző pozíciókban (technológus, üzemvezető,), majd a Kanizsai Sörgyár igazgatója lettem. A gyár bezárását követően a Dreher Sörgyárak Rt. megbízott a Logisztikai igazgatói feladattal, és ezt a pozíciót töltöttem be 4 évig, miközben teljesen újjáépítettük az egész logisztikai (supply chain) területet. Amikor a logisztika valamint az értékesítés összevonásra került, 5 évig mint Értékesítési és Disztribúciós igazgató dolgoztam.

A söripart elhagyva 2005-ben a Sara Lee Kávé és Tea Zrt. ügyvezető igazgatója lettem, ahol a magyarországi OOH piac mellett hozzám tartozott az osztrák Santora Gmbh. cég irányítása is.

Az elmúlt 20 év alatt részt vettem számtalan sikerben és nagy projektben, pl. privatizáció, teljes logisztikai lánc átszervezése, gyárbezárás, két kulcsterület (sales/disztribúció) összevonása, SAP bevezetés és upgrade, CRM elindítása, megvétel előtt álló külföldi cég átvilágítása, stb.

Az így megszerzett vezetési tapasztalataimat, felsővezetői gyakorlatomat, szakmai tudásomat, valamint tréneri (Okleveles DDI USA Tréner vagyok) és mentori készségeimet szeretném a megbízóim javára kamatoztatni.